2015 PKU Uludağ Yaz Kampı
2015 PKU Uludağ Yaz Kampı

METVAK BAŞKANI Prof.Dr. İmran ÖZALP'in MESAJI !

Sevgili Çocuklar, Sevgili Anne –Babalar,
METVAK (Fenilketonüri ve diğer Metabolik Hastalıklı Çocuklar Vakfı) ve Geleceğin Yıldızları işbirliği ile düzenlenen, Nutricia’nın koşulsuz desteği ile gerçekleşecek olan 2015 PKU Uludağ Yaz Kampı için hazırlıklar başladı.
Geçen yıl ilki düzenlenen, gelenekselleşmesini arzuladığımız bu yıl 150 çocuk için planlanan kampımız, 17-23 Ağustos 2015 tarihleri arasından Bursa Uludağ Grand Yazıcı Hotel’de gerçekleşecektir ve 1997-2005 tarihlerinde doğanların katılacağı kampa, ülkemizin her yöresinden, tüm metabolizma merkezlerinde izlenen çocukların katılması amaçlanmıştır.
Katılım listeleri, geçen yıl kampa katılmamışlara öncelik verilerek ve belirlenen yaş grubu içinde kalınmasına dikkat edilerek yapılacaktır.
Çocukların izleminin yapıldığı merkezlere ulaştırılacak KAYIT FORMU ve SAĞLIK BİLGİ FORMU ’nun her çocuk için ayrı ayrı ve eksiksiz doldurulması ve çocuğun velisi tarafından imzalanması ve bu belgelerin 3 Haziran 2015 tarihinde METVAK’a iletilmiş olması ile ÖN KAYIT yapılmış olacak, kesin listeler 1 Temmuz 2015 tarihine kadar oluşturulacak ve ailelerle doğrudan iletişime geçilecektir.
Siz çocuklarımıza “Daha Güzel Bir Dünya” sunmak amacı ile düzenlenen kampta buluşmak, hoşca vakit geçirip, güzel anılar biriktirmek için “ HAYDİ KAMPA !”

Sepetim (0 ürün)
Sepetiniz hala boş!